header image

Uthyrning av Discoljus & Belysning

Sätt färg på festen för en ökad upplevelse.

Nedan visar vi några av de ljuseffekter, ledlampor och discoljus som vi hyr ut. Utöver dessa har vi givetvis mer ljusutrustning. Vid hyra över helg (fredag till måndag) betalar man bara för ett dygn.

För bokning & frågor, T: 070-7156900 eller mail:   hyrahogtalare@gmail.com

- Några Ljuseffekter -

Hyra ljus LED Par 36 56 64

LED PAR 36 56 64

LED Lampor finns i olika storlek och styrka. De kan låsas vid en färg eller byta automatiskt med olika hastighet. De flesta LED-lampor kan även ställas in så att de blinkar ihop med musiken. Stativ medföljer.
Pris: 100:-/st.

Hyra ljus LED Bar / ledbar

LED BAR

LED BAR är en avlång LED-lampa (1m) som dels kan stå på golv eller fästas på stativ i horisontalt eller vertikalt läge. Med 240 st. 10 mm LEDs är den användbar i de flesta sammanhang, både till disco- & miljöljus.
Pris: 200:-/st.

Hyra ljus Exciting / LogoScan

Exciting / LogoScan (Halogen)

Exciting och LogoScan är lite tyngre ljuseffekter till dansgolv och bör inte användas i för små rum, då de annars inte kommer till sin fulla rätt. De är mycket mer strömkrävande än t.ex. LED-lampor. Stativ medföljer.
Pris: 250:-/st.

hyra ljus 4 ledpar + 1 mini laser

Klappat & Klart

Detta är ett färdig monterat kit som består av 4 st. LED Lampor samt 1 st. Mini Laser. Ett stort ljusstativ medföljer. Bara att plugga in kontakten i väggen och köra :-) Det här är vår mest hyrda ljusrigg till fest, kalas & bröllop.
Pris: 400:-/st.